Editie November 2020

Editie November 2020

Categorieën:

Editie November 2020

staat online

Beste vrienden,

het is weer deze tijd van de maand dat ons nieuw magazine uitkomt. De verveling zal zeker niet toeslaan want het staat weer vol informatie over jullie geliefde muziek en artiesten en natuurlijk zijn we ook deze kaar weer eens op jacht gegaan naar nieuw talent.

Zeker de moeite om direct het magazine open te slaan.

Je zal ook zien dat we sinds deze editie wat vernieuwd hebben, door de steeds nieuwe aanvallen op kleinere websites zoals die van ons zijn we steeds genoodzaakt om nieuwe manieren te zoeken om jullie gegevens veilig te houden. Daarom zijn we ook overgestapt op een nieuwe beveiliging voor het magazine. Veel veranderd er niet voor jullie, alleen kunnen jullie nu alleen onderaan de pagina klikken of slepen om verder of terug te gaan.

Veel plezier met deze editie

Muzikale groeten,

het Country vs Country team

November 2020

Country vs Country Magazine

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. ----------------------------------------------------------------------------- Deze website gebruikt cookies. Om verder te gaan accepteer het gebruik van cookies.  

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial