Extra beveiliging BLOG

Categorieën:

Via een virus dat één van de blog leden heeft opgelopen is er een SPAM aanval geweest op onze BLOG.Om alle leden te beschermen hebben wij de BLOG extra beveiligd en kan je vanaf nu alleen nog met een login op de BLOG en kan alleen Luc of Eric (webmaster) nog nieuwe leden ingeven. Iedereen die reeds een login had veranderd er niets om de BLOG te raadplegen.Onze verontschuldiging hier voor maar de veiligheid van onze leden heeft de hoogste prioriteit.Wil je nieuwe leden voor de BLOG inschrijven stuur dan een mail naar blog@countryversuscountry.be

Muzikale groeten,

Eric Van de Mert

Webmaster

Country vs Country Magazine

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. ----------------------------------------------------------------------------- Deze website gebruikt cookies. Om verder te gaan accepteer het gebruik van cookies.  

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial