Editie Mei 2020

Editie Mei 2020

Categorieën:

We hebben in deze corona crisis heel veel tijd om ons te verdiepen in wat meer countrymuziek, zo hebben we al meer dan 100 huisconcertjes op onze website staan van bekende, onbekende en Belgische artiesten.

Sinds vandaag staat ook onze Mei editie van ons magazine online met extra lange interviews met o.a. The Starlings.

Ga vlug eens kijken en geniet van uren lees en luister plezier op onze site.

Huisconcerten en Grand Ole Opry live shows

Veel luister en lees plezier

Het Country vs Country team

Country vs Country Magazine

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. ----------------------------------------------------------------------------- Deze website gebruikt cookies. Om verder te gaan accepteer het gebruik van cookies.  

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial