Live huisconcerten

Grand Ole Opry

Categorieën:

Beste vrienden, overal in de wereld zijn er maatregelen getroffen i.v.m. het COVED-19 virus en duiken er overal initiatieven op om de mensen toch bezig te houden en te vermaken. Zo ook in de countrywereld, in Amerika zijn er heel wat artiesten die huisconcertjes geven en live streamen via Facebook, Instagram of YouTube, van dag 1 zijn wij bezig met deze elke dag op onze website bij te houden en vullen wij die bijna elke dag bij, ook die we tegen komen van Belgische artiesten.

Ook de Grand Ole Opry brengt elke zaterdag (zondag nacht voor ons) een live show via stream in de Corona virus vorm, er staan er op dit moment al 4 op onze site.

Ga eens kijken en luister naar de bekende en minder bekende artiesten die mooie dingen laten horen.

Veel plezier met de mooie muziek en hou je gezond, hou afstand, was je handen regelmatig en ontsmet ze tijdig en vooral

BLIJF IN UW KOT

Het Country vs Country team

Country vs Country Magazine

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. ----------------------------------------------------------------------------- Deze website gebruikt cookies. Om verder te gaan accepteer het gebruik van cookies.  

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial