Editie April 2020

Editie April 2020

Categorieën:

Beste vrienden,

ik hoop dat iedereen gezond deze moeilijke tijd door komt. Je kan in zo’n tijd wel alle afleiding gebruiken om je bezig te houden. Wij hebben buiten de huisconcertjes van Amerikaanse groten en iets minder groten ook enkele Belgische artiesten op onze website gezet. Maar het belangrijkste nu is dat het magazine editie April online staat en bij iedereen normaal in de bus is gevallen.

Veel plezier en houd het veilig, was je handen regelmatig en hou afstand zodanig dat we vlug weer de draad kunnen oppakken.

Het team

Country vs Country Magazine

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. ----------------------------------------------------------------------------- Deze website gebruikt cookies. Om verder te gaan accepteer het gebruik van cookies.  

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial